zaterdag 24 november 2007

Holten F5 – SDOL F4

Vorige week hadden wij een weekje rust omdat de wedstrijd in Raalte tegen Roda werd afgelast. Nu we zo goed uitgerust waren konden wij er flink tegen aan, tegen de koplopers SDOL F4. Met meer dan 100 gemaakte doelpunten verreweg het beste team in onze competitie. Ook waren deze jongens al wat langer dan ons als efjes aan het voetballen. Het was een koude dag en wij als leiders en ouder hadden hier niet genoeg rekening mee gehouden. Onze spelertjes waren allemaal op een na gekleed in een korte broek, een voetbalshirt met daaronder eventueel nog een shirt. Gevolg hiervan was dat er een aantal spelertjes waren die meer met de kou bezig waren dan het voetballen en de ene speler met een trainingsbroek aan die vond de zakken daarin ook wel erg fijn (kreeg hij geen koude vingers). Wij waren niet van plan om van deze tegenstander met dubbele cijfers te verliezen. Wij hadden in de eerste helft bewust onze beste keeper op goal gezet en die moest ondanks veel goede reddingen toch viermaal de bal uit het net halen. In de tweede helft hebben wij toch een andere keeper op goal gezet. Wij mochten van de tegenstander met een man meer in het veld spelen. Hiervan hebben wij wel wat gebruik kunnen maken, de tegenstanders kwamen lang niet meer zo vaak bij onze goal en ook konden wij zelf wat leuke aanvallen opzetten. Het lukte ons zelfs om nog een goal te maken en daar waren wij allemaal erg blij mee. Dat de tegenstander in totaal nog vier keer scoorde was minder belangrijk. Al met al was het geen vervelende wedstrijd maar waren de meesten toch wel erg blij dat de wedstrijd was afgelopen en dat ze na nog even snel strafschoppen te hebben genomen lekker onder de douche konden.

SDOL (4) 0 – 1, SDOL (10) 0 – 2, SDOL (14) 0 -3, SDOL (16) 0 – 4, SDOL (23) 5 – 0, Jelle (25) 1 – 5, SDOL (32) 1 – 6, SDOL (35) 1 – 7, SDOL (37) 1 – 8.