zaterdag 1 december 2007

Holten F5 - Hellendoorn F5 1 - 1

Vandaag moesten wij een wedstrijd tegen Hellendoorn spelen. Het was weer erg koud toen Jan en Leendert de goals gingen opbouwen. Gelukkig hadden de meeste ouders rekening gehouden met het koude weer en waren onze jongens en ons meisje goed gekleed. Vandaag hadden wij geen scheidsrechter en moest een van de ouders fluiten. Omdat Rob (Ilbrink) al eerder had laten zien dat hij scheidsrechters kwaliteiten heeft vroegen wij hem de fluit ook deze keer te hanteren. Dit deed hij graag en om goed negen uur floot hij dan ook voor de eerste keer. Het werd een leuke en gelijk opgaande wedstrijd waarin niet echt veel doelrijpe kansen te zien waren. De eerste helft werd dan ook afgesloten met de bril stand. In de tweede helft werd er van keeper gewisseld. Dit betekende een grotere kans op snellere uitbraken omdat deze keeper een heel goed schot in zijn benen heeft. Onze voorhoede wil echter ook graag verdedigen en dit staat dan weer een snelle uitbraak in de weg. Een ongelukkige actie in de verdediging zorgde ervoor dat wij met 1 – 0 achterkwamen. Daarna gingen wij verwoedt op jacht naar de gelijkmaker. Onze voorhoede liet echter de geboden kansen liggen en het duurde dan ook vrij lang voor de verdiende gelijkmaker in het net van de tegenstander lag. Een goede uittrap van de keeper en goed samenspel in de voorhoede bracht de eindstand op het scorebord. Na nog even snel penalty’s te hebben genomen konden de efjes lekker onder de warme douche.

Hellendoorn (24) 0 -1, Jelle (38) 1 – 1.