donderdag 8 november 2007

Holten F5 - Dalfsen F5 6 - 1

Vandaag waren wij voor het eerst weer allemaal aanwezig. Joep was de laatste 2 keer niet geweest vanwege 2 korte vakanties. Wij moesten om negen uur thuis spelen tegen Dalfsen F5. Toen wij om negen uur op het veld stonden was er nog geen spelertje van Dalfsen te bekennen. Iets over negen kwam het hele elftal met leiders aan op het sportcomplex. Gelukkig waren ze allemaal al aangekleed en konden wij om zeven over negen beginnen met de wedstrijd. Vandaag hadden wij vrijwilligers genoeg om te gaan keepen. De eerste helft stond Joep op de goal en de tweede helft stond Klaas op de goal. Onze tegenstanders waren wel wat ouder en groter dan onze jongens, maar ondanks dat stonden wij ons mannetje. Onze jongens waren feller dan de tegenstander en dat was dan ook de reden dat wij al snel scoorden. Na een goed begin kregen wij het wat moeilijker om een doelpunt te maken. Tot vlak voor het doel van de tegenpartij werd er leuk overgespeeld maar dan werd het moeilijk. Dit kwam natuurlijk ook doordat het daar wel erg druk was met spelers van Dalfsen en van Holten. Maar het lukte ons toch nog een keer om een doelpunt te maken. Even later moest onze keeper uittrappen of gooien maar dit ging niet erg goed en Dalfsen strafte dit gelijk af. Omdat ons spel in de eerste helft goed was, zagen wij geen reden om in de tweede helft van tactiek te veranderen. Na ruim vijf minuten werd er weer door ons gescoord. Even later maakte Wouter zijn eerste doelpunt van dit seizoen. Hij schoot de bal vanaf een meter of tien over de keeper. Ondanks dat wij de hele wedstrijd veel beter waren dan Dalfsen hebben wij niet erg veel uitgespeelde kansen gehad om meer doelpunten te maken.

Jelle (3) 1- 0, Esper (5) 2 – 0, Klaas (13) 3 -0, Dalfsen (14) 3 – 1, Esper (27) 4 – 1, Wouter (29) 5 – 1, Jelle (31) 6 -1.