donderdag 8 november 2007

SDOL F5 - Holten F5 1 - 5

Vandaag moesten wij tegen SDOL F5, dit elftal heeft evenveel punten als ons en van deze vereniging staat het F4 elftal fier bovenaan. Zij hebben alles nog met redelijk dikke cijfers gewonnen. We moesten om kwart over negen weg en na enig gedoe over wie rijdt met wie mee vertrokken wij om vijf voor half tien. Wij reden via de befaamde Luttenbergring naar SDOL en waren er om ongeveer tien voor tien. De tegenstanders hadden 8 spelers en vroegen of wij acht tegen acht zouden willen voetballen. Dit vonden wij niet erg want nu hadden wij maar 1 reserve over. We moesten een keeper aanwijzen want er was geen vrijwilliger om te keepen. Jelle werd aangewezen en was hier heel verdrietig om. Om kwart over tien begonnen wij te voetballen en het was net of onze jongen nog lagen te slapen. Het eerste kwartier was SDOL minstens net zo goed als dat wij waren en toch scoorden wij in de vijftiende het eerste doelpunt. Even later scoorde SDOL bij ons. Gedurende de hele eerste helft bleef de loomheid over het team liggen maar gelukkig was dit in de tweede helft anders. Net voor het rustsignaal maakten wij nog een doelpunt. Bij het begin van de tweede helft wisselden wij van keeper en kwam Lisanne op goal te staan. Een aantal van onze jongens moesten geregeld even wakker geschud worden maar het ging wel een stuk beter dan de eerste helft. Na vijf minuten scoorden wij weer. Het goede spel van de tweede en derde wedstrijd kunnen wij op een of andere manier nu nog niet halen maar dat zal later in het seizoen wel weer beter worden. De achterhoede onder aanvoering van Gijs beperkte het aantal kansen van SDOL tot een minimum en SDOL kwam dan ook niet meer tot scoren dankzij deze achterhoede en onze keepster.

Esper (15) 0 – 1, SDOL (18) 1 – 1, Sem (22) 1 – 2, Sem (30) 1 – 3, Jelle (40) 1 – 4, Jelle (45) 1 – 5.