donderdag 8 november 2007

Holten F5 - Marienheem F3 6 - 1

Weer een lekkere vroege wedstrijd (9 uur beginnen). Jan en Leendert waren vroeg op het veld om de goaltjes en de netten te plaatsen. Zonder onze spelertjes Joep en Sem, beiden waren ze op vakantie, moesten we aantreden tegen Marienheem F 3. De tegenstanders stonden er niet erg best voor want zij hebben nog maar 3 punten uit 5 wedstrijden. Nu we maar zeven spelertjes hadden en dus geen wissels moesten wij allemaal de hele wedstrijd spelen. Wij begonnen erg goed en in de eerste minuut troffen wij al 2 maal de paal en 1 maal de lat. Na enkele minuten gespeeld te hebben konden wij dan ook al onze eerste goal noteren. Met onze solide verdedigers Gijs, Emiel en Lisanne kregen de gasten ook weinig kansrijke mogelijkheden. Wouter was als keeper attent en kreeg dan ook geen goal tegen in de eerste helft. Met Esper en Klaas in de voorhoede en Jelle als derde aanvaller en bal afpakker op het middenveld. In de eerste helft werd er goed samengespeeld en zo kregen wij ook aardig wat kansen. In de tweede helft hebben wij alles omgegooid, Lisanne, Wouter en Gijs mochten Klaas helpen in de aanval. Esper en Jelle bleven achter in de verdediging en Emiel was de nieuwe keeper. Bij de eerste beste aanval van Marienheem was het al raak en scoorden de gasten. Hierna stond de verdediging iets beter op te letten en kregen de spelertjes van Marienheem geen echte kansen meer. Ook in de tweede helft speelden wij goed samen. Wij kregen zo hier en daar nog wel wat kansen maar het doelpunten instinct was niet echt aanwezig bij onze aanvallertjes. De doelpunten die in de tweede helft gemaakt werden zijn dan ook door de verdedigers gemaakt. Jan en Leendert waren erg tevreden over de wijze waarop wij hebben gevoetbald en waren ook trots op onze efjes omdat ze hat allemaal een hele wedstrijd volgehouden hebben. Volgende week hoeven wij niet te voetballen want dan is er een inhaal programma. Woensdag gaat het zevental dat vandaag gevoetbald heeft meedoen aan de Frits Paule Cup en dan hebben wij ’s avonds geen training.

Jelle (4) 1 -0, Esper (8) 2 – 0, Jelle (18) 3 – 0, Esper (21) 4 – 0, Marienheem (27) 4 -1, Jelle (35) 5 -1, Jelle (40) 6 – 1.