donderdag 8 november 2007

Holten F5 - Heino F8 1 - 3

Vandaag moesten we om 9 uur spelen tegen Heino. Om half negen moesten wij aanwezig zijn en de meesten van ons waren er ook op tijd. Jan en Leendert moesten in de stromende regen eerst de doelen nog opzetten en de netten spannen. In de kleedkamer hebben de meesten van ons zich opgegeven voor de Frits Paule Cup. Alleen Joep en Sem komen niet omdat zij op vakantie zijn. Wij hadden er allemaal erg veel zin in en hoopten dat wij ook deze wedstrijd weer zouden winnen. Heino had vorige week verloren van de koploper met 5 – 2, dit betekende waarschijnlijk dat het een goede tegenstander zou worden. Leendert moest ons vandaag fluiten en daarom heeft Gerrit (de vader van Wouter) Jan vandaag geholpen bij het wisselen van onze spelertjes. Iets over negen begonnen wij met de wedstrijd en bij de eerste aanval van Heino was het al raak. Het was net of onze jongens nog een beetje liepen te slapen. Bij Heino liep een spelertje rond die wel erg fanatiek was en in de eerste tien minuten twee keer door de scheidsrechter tot de orde geroepen moest worden omdat hij een zware overtreding maakte. De eerste helft waren wij nog niet echt in goeden doen en hebben wij maar een paar kleine kansen gehad. Heino kreeg wel een paar kansen en maakten die ook. In de tweede helft liep het bij Heino niet meer zo goed of kwam doordat wij beter gingen voetballen. De kansjes waren nu voor ons en ondanks goed keeper werk van de tegenstander wisten wij wel een keer te scoren. De penalty’s werden door ons team iets beter genomen dan door de spelertjes van Heino. Na de wedstrijd hebben ze van de VV Holten nog enkele fotootjes van ons team gemaakt en die worden nu op de website gezet.

Heino (1) 0 – 1, Heino (8) 0 – 2, Heino (14) 0 – 3, Esper (35) 1 – 3.